EXCLUSIV | Soțul lui Catrinel Sandu, medicul stomatolog Steve Schroeter, e îndrăgostit de România! Ce a zis prima dată când a venit în țară

17 07. 2024, 16:00

Catrinel Sandu și-a adus familia în România și e fericită că a reușit, în sfârșit, să revină, după doi ani de zile, la București. Soțul ei, medicul stomatolog  american, Steve Schroeter, iubește România și este absolut îndrăgostit nu doar de mâncarea tradițională de la noi ci și de locurile pline de istorie pe care le revede de câte ori soția sa îl aduce în țara ei natală. Catrinel Sandu ne-a marturiist însă un secret. Jumătatea ei mai bună și-ar dori că atunci când se va paensiona să petreacă cel puțîn 6 luni pe an în România!

Care este primul lucru pe care l-a zis Steve, soțul tău, când a ajuns în România?

Când am ajuns acasă, la mama, noi zicem la apartament, a zis: “Ah, ce bine e România!”.  Îi place foarte tare, i-a plăcut de prima oară, iar el își dorește foarte mult, ca atunci când se va pensiona, ideea este că își dorește foarte tare să petreacă șase luni în România și să petrecem șase luni în România și șase luni în America. Adică în perioada de iarnă acolo să fim aici și în perioada de vară aici să fim acolo.

Steve stă cu voi pe toată perioada vacanței în România?

Stă cu noi pe toată perioada, da, de data asta suntem toți împreună de la început până la sfârșit. Pentru el a fost un pic mai dificil, pentru că sunt aproape 3 săptămâni, nu chiar, dar oricum, iar pentru el, ca și business, niciodată nu își ia mai mult de două săptămâni legate. Își mai ia cinci zile, patru zile, o săptămână în timpul anului, de sărbători și așa mai departe, dar vara niciodată atât de mult. Dar avem norocul și are norocul că el lucrează cu fratele lui și atunci când unul e plecat în vacanță, celălalt acoperă cabinetul și toți pacienții.

Vă întoarceți şi cu mama ta în America? Tocmai ce ați sărbătorit-o în țară!

Mama mai rămâne câteva luni să pună totul la punct și se va întoarce la noi undeva după luna septembrie. Cum începe vremea să fie un pic mai rece aici…

Mergeți în Bahamas destul de des și ți-ai înfrânt teama de croaziere!

Este a treia oară când mergem în Bahamas, ne place foarte mult, dar trebuie să spun un lucru. Da, mergem pentru croazieră, evident, pentru că ne-am îndrăgostit de acest tip de vacanță, dar noi avem niște prieteni foarte buni, care s-au mutat în Bahamas, trăiesc într-un resort foarte frumos și când luăm aceste croaziere, și ajungem în Bahamas, asta facem, luăm un taxi și mergem direct la ei la resort și petrecem o zi frumoasă acolo cu ei și este și o bună scuză să ne întâlnim.